Account Manager med stort drive søges til Charge.dk

I Verdo ønsker vi at bidrage aktivt til en grønnere fremtid. Vi søger derfor lige nu en Account Manager der vil med på vores rejse og brænder for salg og udvikling af kunderelationer indenfor ladestandere. I Verdo er der højt til loftet, kort vej til ledelsen, og vi er stolte over de resultater, vi leverer.

Frihed og udvikling
Du vil få stor frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde med henblik på at skabe vækst indenfor ladestandere.
Du skal ud i markedet og opsøge salgspotentialet, og øge kendskabet til Charge.dk og vores ydelser.
Du trives i en organisation, der er under løbende udvikling, og hvor du har en nøglerolle i forhold til, at vi når vores mål og udvikler organisationen.

Relationer og positive kundeoplevelser
Det er afgørende, at du formår at skabe positive relationer til vores potentielle og eksisterende kunder og samarbejdspartnere.
Dit fokus vil være salg til B2B og indgåelse af partnerskaber med andre virksomheder.
Du forstår at balancere salg, rådgivning og teknik, og det er salget og kundens gode oplevelse, der giver dig energi til mere. I Verdo vil vi gøre det let at være kunde - og simpelt at få ladet sin elbil op.

Kundemøder og salg
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer erfaring og dokumenteret succes med afholdelse af kundemøder og salg af konceptuelle løsninger.
Du er talstærk og overvinder hurtigt barrierer, når kunden skal træffe beslutning om køb af en ladestander.
Du har allerede eller kan hurtigt opbygge et netværk indenfor branchen, som kan hjælpe dig med at skabe resultater.

Vi kan tilbyde
Et spændende og udviklende job med en høj grad af selvstændighed og ansvar med faglige udfordringer og mulighed for selv at have indflydelse på udviklingen af stillingen.
Vi er en virksomhed med planer om vækst, og en strategi om at være et grønt skridt foran. Derfor vil dine muligheder for både faglig og personlig vækst også være til stede, i takt med at forretningsområdet udvikles.
Vi kan ud over en fornuftig lønpakke tilbyde dig medarbejdergoder som sundhedsforsikring, indkøbsordning og fælles sociale aktiviteter på tværs af koncernen. 

Sådan søger du
Du klikker på ansøg-knappen og vedhæfter ansøgning, CV og relevante bilag.
Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte salgschef Mark Kilias Møller Jakobsen på mobil 5331 4191. Du kan læse mere om produktet her Charge.dk
 
Ansøg
Del i dit netværk


Frist:
Tiltrædelsesdato: snarest muligt
Kontaktperson:
Mark Kilias Møller Kilias Møller Jakobsen Salgschef
Lokation: Agerskellet, 7, 8920, Randers, Denmark
Om Verdo
Verdo er en energikoncern, der gør en verden til forskel. Vores kerneforretning er bæredygtig energi og teknisk infrastruktur. Vi udvikler grønne energianlæg til industri og forsyning i ind- og udland.
Vi er blandt Europas førende leverandører af bæredygtig, certificeret biomasse til industri og fjernvarmeværker og Danmarks største inden for drift og vedligehold af gadebelysning.
Vi forsyner vores kunder med varme, vand og el døgnet rundt, året rundt.
Vi tager ansvar for den grønne omstilling.
Siden 2009 har vi reduceret CO2-udledningen fra kraftvarmeværket i Randers med 78 %.
Vi er 550 medarbejdere.

Læs mere på www.verdo.com.
Karriere hos Verdo
Verdo Agerskellet 7 8920 Randers NV +45 8911 4811 info@verdo.com
Powered by Emply