Erfaren Fleet Manager til Verdo

Har du erfaring med flådestyring og har du lyst til at være med til at opbygge en fleet management funktion i en virksomhed indenfor bæredygtig og grøn energi?

Verdo er blandt Danmarks største virksomheder med ca. 550 medarbejdere og mere end 2 milliarder kr. i omsætning. Aktiviteterne spænder vidt fra el-, varme- og vandforsyning over til globale kommercielle aktiviteter. De kommende år byder på fortsat stor forandring og vækst – som vil positionere Verdo som en anderledes og innovativ energikoncern, inden for bæredygtig og grøn energi.

Hovedopgaverne i fleet managerstillingen vil være:
 • Daglig drift og udvikling af Verdos flåde og harmonisering af processer og procedurer, herunder systemanvendelse ved digitalisering
 • Rådgiver og sparringspartner for afdelingerne i forhold til anskaffelser, udskiftning, leasing/køb af køretøjer. Udbud og indkøb af biler mv.
 • Udarbejdelse af plan for grøn omstilling af bilflåden, herunder primært el-biler, og sikre fremdrift af denne samt selvstændigt kunne drive omstillingen til en grøn flåde
 • Varetage og videreudvikle samarbejde med eksterne parter
 • KPI-rapportering og ledelsesinformation på nøgletal, fx Co2, brændstof, kørte kilometer mv.
Hvem er du
 • Vi forventer, du har en relevant uddannelse, gerne med teknisk forståelse
 • Du har solid erfaring med flådestyring, stor viden om bilmarkedet og kan bruge din viden til at omstille Verdos bilpark til en grøn profil
 • Du har erfaring med stakeholder management fra større organisation
 • Du kan arbejde selvstændigt og har gennemslagskraft, samt kan koordinere og skabe strukturerede rammer for organisationens flådestyring
 • Du er udadvendt, kommunikerende og imødekommende af natur og god til at skabe relationer på tværs af organisationen
 • Du har en god talmæssig forståelse, du analyserer dig frem til mulige scenarier for grøn omstilling
   
Vi kan tilbyde dig
I Verdo har vi et uformelt, positivt og involverende miljø med stort fokus på trivsel. Derudover tilbyder vi en alsidig hverdag præget af fleksibilitet, gode udviklingsmuligheder og spændende arbejdsopgaver samt forskellige medarbejdergoder såsom en bæredygtig kantineordning, sundhedsforsikring og en bred palette af sociale aktiviteter.
Din arbejdsplads vil primært være på vores hovedkontor på Agerskellet 7, 8920 Randers NV, men der er også mulighed for hjemmearbejdsdage efter nærmere aftale med din chef.

Sådan søger du stillingen
Har du lyst til at vide mere om jobbet, inden du søger, er du velkommen til at kontakte Chef for Indkøb og Logistik Martin Hørup Basse, mobil 4174 8926. Vi tager løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at ansætte, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansøgningsfristen er 3. august 2021. Klik ind på ansøg-knappen og send os et par skarpe ord om dig selv og vedhæft dit CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter. 
 
Ansøg
Del i dit netværk


Frist:
Tiltrædelsesdato: snarest muligt
Kontaktperson:
Martin Hørup Hørup Basse Indkøbs- og logistikchef
Lokation: Agerskellet 7, 8920, Randers NV
Om Verdo
Verdo er en energikoncern, der gør en verden til forskel. Vores kerneforretning er bæredygtig energi og teknisk infrastruktur. Vi udvikler grønne energianlæg til industri og forsyning i ind- og udland.
Vi er blandt Europas førende leverandører af bæredygtig, certificeret biomasse til industri og fjernvarmeværker og Danmarks største inden for drift og vedligehold af gadebelysning.
Vi forsyner vores kunder med varme, vand og el døgnet rundt, året rundt.
Vi tager ansvar for den grønne omstilling.
Siden 2009 har vi reduceret CO2-udledningen fra kraftvarmeværket i Randers med 78 %.
Vi er 550 medarbejdere.

Læs mere på www.verdo.com.
Karriere hos Verdo
Verdo Agerskellet 7 8920 Randers NV +45 8911 4811 info@verdo.com
Powered by Emply