Projektleder til fremtidens energiproduktion

Vil du bidrage til en mere bæredygtig energiproduktion i fremtiden, så har du muligheden nu.

Verdo opfører biomasse- og affaldsfyrede kedelanlæg flere steder i DK og Norden samt varmepumpeanlæg i DK. Hertil søger vi en projektleder til vores projektafdeling med base i Herning eller Randers.

Bliv en del af Verdo

Du vil hos os få et spændende og udviklende job med en høj grad af selvstændighed og ansvar, og med faglige udfordringer i et teknisk velfunderet og udviklende miljø. 

Du vil med dine projekter bidrage til den grønne omstilling indenfor energiproduktion, og på den måde sikre en mere bæredygtig fremtid.

I Verdo har vi et uformelt, positivt og involverende miljø med stort fokus på trivsel. Udover en alsidig hverdag præget af fleksibilitet, gode udviklingsmuligheder og spændende arbejdsopgaver tilbyder vi forskellige medarbejdergoder såsom bæredygtig kantineordning, sundhedsforsikring, pensionsordning og fælles sociale aktiviteter.

Der er ligeledes mulighed for hjemmearbejde, når dette giver mening.

Ansvar og frihed til at gennemføre egne projekter

Du vil få det fulde ansvar for et projekt og gennemførslen af opsætning af varmeproducerende anlæg, hvorved du skal varetage følgende opgaver:

  • Sikre projektets leverancer, økonomi og tidsplan
  • Sørge for myndighedsgodkendelser
  • Varetage indkøb med assistance fra indkøbsafdeling
  • Opfølgning på egne og underleverandørs arbejder
  • Tilsyn af byggeplads herunder gennemførsel af projekt-, bygge- og sikkerhedsmøder
  • Opstart og indkøring af anlæg
  • Kundedokumentation
  • Forestå afleveringsforretninger
  • Garantiopfølgning i samarbejde med serviceafdeling

Da service på vores anlæg er en del af vores forretningskoncept, skal du også kunne bidrage til dette i forhold til vores salgs- og serviceafdeling.

Projektleder med engagement 

Du kan naturligvis varetage ovenstående opgaver, og dertil har du muligvis en dokumenteret projektlederuddannelse. Din uddannelsesmæssige baggrund kunne derudover være som ingeniør eller maskinmester, men du kan også have opnået kompetencerne på anden vis.

Som person er du en dygtig teamleder, som kreativt og innovativt finder løsninger og ser muligheder, med fokus på at træffe beslutning rettidigt. Vi ser dig som en struktureret og vedholdende leder, der kan prioritere sine opgaver i en uforudsigelig hverdag.

Som teamleder smitter din entusiasme og effektivitet, fordi du sikrer at dine projektmedarbejdere, leverandører, kunder og andre interessenter altid oplever god kommunikation fra din side, samtidig med at du på diplomatiskvis tager eventuelle uenigheder og konflikter i opløbet.

Som projektleder har du den nære kontakt til kunden og du sikrer, at kundens perspektiv og behov ses, og vores salg- og serviceafdeling kan hjælpe kunden med de rigtige produkter.

Som Verdos forlængede arm i projektet, er det vigtigt, at du både kan lede projektmedarbejderne, men også lede op i organisationen, således at din viden fra projektet kommer med tilbage på kontoret. 

Sådan søger du

Du klikker på ansøg-knappen og vedhæfter ansøgning, CV og relevante bilag som f.eks. eksamensdokumentation. Vi tager løbende kandidater ind til samtale, så vent ikke.

Har du spørgsmål til jobbet, så tøv endelig ikke med at tage fat i projektdirektør Søren Brun Jensen på 2246 6347.

Ansøg
Del i dit netværk


Frist:
Tiltrædelsesdato: Efter aftale
Kontaktperson:
Søren Brun Jensen Projektdirektør
Lokation: Agerskellet, 7, 8920, Randers, Denmark
Lokation 2: Herning
Om Verdo
Verdo er en energikoncern, der gør en verden til forskel. Vores kerneforretning er bæredygtig energi og teknisk infrastruktur. Vi udvikler grønne energianlæg til industri og forsyning i ind- og udland.
Vi er blandt Europas førende leverandører af bæredygtig, certificeret biomasse til industri og fjernvarmeværker og Danmarks største inden for drift og vedligehold af gadebelysning.
Vi forsyner vores kunder med varme, vand og el døgnet rundt, året rundt.
Vi tager ansvar for den grønne omstilling.
Siden 2009 har vi reduceret CO2-udledningen fra kraftvarmeværket i Randers med 78 %.
Vi er 550 medarbejdere.

Læs mere på www.verdo.com.
Karriere hos Verdo
Verdo Agerskellet 7 8920 Randers NV +45 8911 4811 info@verdo.com
Powered by Emply